Disclaimer:

De anders bekeken artikelen hebben een bepaalde opzet. De naam zegt al dat er anders (dan in de reguliere gezondheidszorg) naar klachten gekeken wordt. Het is de bedoeling om mensen kennis te laten maken met andere benaderingen van klachten.
De artikelen zijn kort gehouden (ongeveer 700 woorden) en er is naar gestreefd ze leesbaar te houden voor een groot publiek.

Over de meeste onderwerpen zijn boekenkasten vol medische informatie beschikbaar (regulier en alternatief).
De artikelen zijn verre van volledig en zeker niet bedoeld voor zelfmedicatie.

Het is heel belangrijk dat u zichzelf verantwoordelijk voelt voor uw gezondheid. Wezenlijke keuzes moet u zelf maken, maar niet zonder kennis genomen te hebben van diagnoses en inzichten van deskundigen.

Het kan zijn dat u door de artikelen terecht komt bij de oplossing van uw probleem.
Houdt u er ook rekening mee dat u (ondanks vele herkenbare elementen), naast b.v. energieverstoringen een lichamelijke afwijking hebt, die dringend door uw huisarts of medisch specialist behandeld moet worden.

Disclaimer:

Alle informatie op deze website (m.n. informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandelingen) is alleen voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging van het advies van eigen arts of specialist of ter vervanging van informatie op of in een productverpakking. De informatie van deze website is niet bedoeld voor zelfdiagnose van gezondheidsproblemen, of het voorschrijven van medicatie.

RAADPLEEG ALTIJD (OOK) UW EIGEN ARTS OF SPECIALIST.

Jan Reinders.


Chinese kruidenformules worden op diverse pagina's aanbevolen.
Koop zelf dergelijke formules alleen, nadat een goed opgeleide Chinese kruidentherapeut een uitvoerig intake-gesprek gehouden heeft/ de diagnose heeft gesteld en u de betreffende formule heeft geadviseerd.
Dit geld ook voor die formules die in drogisterijen te koop zijn (en soms in grote advertenties worden aangeboden).

Home   Terug